Revit tip – Alle autodesk programmer på student licens

Hej Alle

Hvis man mangler et program fra Autodesk som man mener man har behov for kan det hentes som en student version (stadig den fulde version der er ikke fjernet noget) på: http://students.autodesk.com/?nd=download_center

Kan ikke præcis huske hvor langtid licensen gælder men det er noget med 2-3 år, så der skulle være mulighed for at nå at lære programmet at kende. Her er en liste over de flest programmer som kan hentes derfra.

Man skal bare oprette brugerkonto som studerende hos Autodesk og så giver det adgang til deres studie versioner.

/Dan Nissen, 6. sem

Advertisement

7 Responses to Revit tip – Alle autodesk programmer på student licens

 1. Simon Fiele says:

  Kan kun støtte op om, at gå ind og kigge, har selv eksperimenteret imellem 3D studio max og revit, for at se hvilket program der bedst kan lave walkthrough i ens model, så man også kan bruge den til noget.

  Kan i denne sammenhæng opfordrer folk til at prøve programmet Tekla BIMsight
  http://www.teklabimsight.com/

  Det er en gratis program, som jeg indtil videre har fået til at kunne kontrollere kollisioner (Godt nok på meget lavt niveau) men den viser hvor det er, og så kan man så selv gå ind i sin revit model og rette fejlen.

  Der findes også Solibri Model viewer
  http://www.solibri.com/solibri-model-viewer.html

  Havde en idé om at det program (også på lavt niveau da det er gratis) kunne kontrollere kollisioner, da det er fra solibri, men har ikke rigtig haft succes med det program, og i det hele taget hvad man kan bruge det til. Ved godt det bare er en viewer, men hvad er så forskellen på den viewer og Revit viewer?

  Dette er ikke det rigtige sted at diskutere dette, så vil gerne opfordre, hvis der er nogen som har noget til de to programmer (guides f.eks) så lav endelig en tråd med det =)

  • Kenneth Højbjerg says:

   Hej Simon.

   Det lyder som nogle spændende programmer.
   Dog vil jeg foretrække Naviswork fra Autodesk, da det kører over samme filformat og ikke giver fejl ved fil konverteringen.
   Jeg ser nogle store byggesager i praktikken, hvor der stilles krav til alle kører Autodesk programmer, da man slipper for fejlene ved kollisionskontrol.

   Til walkthrough har jeg ikke fået prøvet Naviswork, men du kan tage en snak med Chris og hans erfaringer med Naviswork til præsentation 🙂

 2. Simon Fiele says:

  Hej Kenneth. Tak for info. Ved du om det er Naviswork Freedom, Naviswork Manage eller naviswork simulate?

 3. Kenneth Højbjerg says:

  Freedom er en gratis viewer til naviswork projekter.

  Manage er den komplette pakke, hvor du får alle 3 i en og samme program.
  Det er primært det program man bruger til kollisionskontrol og visualisering. Derudover kan man lave nogle fine 3D walkthroughs, samt holde sin model op mod tidsplan

 4. Mathias S says:

  Det er ikke noget med at der bliver skrevet student version over hele plottet eller på nogen måde kommer en sidefod der viser at det er en studenter version?

  • Dan Nissen says:

   Hej Mathias

   Der kommer ikke til ar stå student eller lign på plot. Ikke på det jeg har prøvet. Autodesk er så stort et firma, at de ikke er bekymrede for at man bruger det til firmaer i stedet for studerende, samt der er flere firmaer der “kontrollere” hvad tegnestuerne har af licenser.

   /Dan Nissen

   • Mathias S says:

    Det er jo et rigtig godt alternativ til skolens campus aftale plus mere til…. man spare i hvertfald nogle penge der… og det kan skolen også komme til

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: